​Forny dit gulv med en gulvafhøvling

Vi har det rette udstyr

Er dit gulv fyldt med store ridser og skrammer? Så kan det være nødvendigt med gulvafhøvling, før du får det bedste resultat. Vi har alle de nødvendige maskiner, udstyr og produkter, så dit gamle gulv får nyt liv.

MK Gulvservice har base i Ballerup, og vi kører ud og klarer gulvafhøvling og den efterfølgende efterbehandling af gulve i byer som Roskilde og København.

Hvad indebærer en gulvafhøvling?

Gulvafhøvling er ofte en større opgave, hvor vi med en høvl fjerner de øverste 2 til 4 mm af dit gulv. Det kan være nødvendigt, hvis gulvet skal reddes og have nyt liv.

Gulvet bliver udlignet i højden, og alle dybere ridser fjernes med behandlingen. Det giver den mest ensartede overflade, når vi efterfølgende skal behandle gulvet med vores kvalitetsprodukter.

Gulvafhøvling kræver ikke kun de rigtige maskiner og udstyr, det kræver nemlig også, at det bliver gjort korrekt og med respekt for det levende trægulv. Derfor skal du altid lade professionelle stå for afhøvling af dine gulve, og vi står altid klar til at hjælpe dig.

Vi afslutter altid med den rigtige efterbehandling

Når gulvet er høvlet ned, er det vigtigt, at det får en efterbehandling. Det er med til at forsegle overfladen, så det er mindre modtageligt overfor nye ridser og skrammer. Samtidigt plejer det træet, så det fremstår lækkert og indbydende – og er blødt og behageligt at gå på efterfølgende.

Du kan blandt andet vælge mellem olie, lak, lud eller maling, hvor vi vejleder dig i dine muligheder.

Få os til at se på dit gulv

Vi kommer altid ud og vurderer dit gulv, før vi giver dig et tilbud og en pris. Derfor kan du være sikker på, at du er velinformeret og ved, hvad der er af muligheder, før du takker ja til vores service.

Kontakt os via telefon eller mail, hvis du vil have vores professionelle team til at stå for din gulvservice og efterbehandling.

​Få et GRATIS tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

 
 
 
 
 
 
Billede af opgaven
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt

Mk Gulvservice​

CVR: 43486616

 

Telefon: 50 52 54 95

E-mail: info@mkgulvservice.dk

Brug for en kyndig specialist?

Bestil service nu!

50 52 54 95

Copyright © 2022 Mk Gulvservice. Alle rettigheder forbeholdes.