Gulvservice til private og erhverv

Du får altid kvalitetshåndværk

MK Gulvservice sørger for kvalitetshåndværk og en veludført efterbehandling af dine trægulve. Det er uanset, om du drømmer om, at gulvene i dit hjem skal opdateres, eller din virksomhed trænger til at få ordnet gulvene for længere levetid.

Skal du bruge hjælp til dine gulve, står vi klar til at rykke ud til både private og erhverv i Ballerup, København, Roskilde og omegn.

Grundig rådgivning og vejledning

Uanset dine ønsker til resultatet står vi klar til at vejlede og rådgive dig i dine muligheder. Vores dygtige eksperter kan vurdere, hvad der er behov for i forhold til afhøvling eller slibning, og vi vurderer også hvilken efterbehandling, der matcher dine ønsker.

Du bliver selvfølgelig informeret om alle fordele og ulemper, og hvordan du skal vedligeholde de forskellige løsningsmuligheder. Det gør det nemmere at vælge, hvad der er den rigtige gulvservice for dig og dine gulve.

Gulvservice i øjenhøjde med kunden

Når vi kommer ud til dig, tager vi først et kig på, hvad dit gulv trænger til, for at det kan holde i mange år efterfølgende. Sammen aftaler vi, hvad der skal ske, så du er helt med på, hvad vi gør ved dit gulv.

Prisen afhænger af flere faktorer. Vi opmåler altid dine gulve, så vi kan give dig en præcis pris på, hvad dit gulv koster at behandle. Derudover vurderer vi, hvor mange gange gulvet skal slibes, og sammen beslutter vi os for, hvad dit gulv skal have af efterbehandling.

På baggrund af det laver vi et samlet tilbud til dig.

Professionelle resultater – hver gang

Når vi er færdige med at behandle dit gulv, laver vi altid efterfølgende et grundigt tjek, hvor vi gennemgår gulvet, så alting er lavet korrekt. Det er din garanti for, at det altid er i orden, når vi forlader dit hjem eller din bygning efter gulvslibning

​Få et GRATIS tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

 
 
 
 
 
 
Billede af opgaven
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt

Mk Gulvservice​

CVR: 43486616

 

Telefon: 50 52 54 95

E-mail: info@mkgulvservice.dk

Brug for en kyndig specialist?

Bestil service nu!

50 52 54 95

Copyright © 2022 Mk Gulvservice. Alle rettigheder forbeholdes.