​Forny dine gulve med gulvafslibning

Gulvslibning – få stærke gulve som holder

Har du trætte gulve, der trænger til at blive slebet og behandlet? Hos MK Gulvservice kan vi hjælpe dig med både gulvafslibning og den efterfølgende behandling, så du får flotte og modstandsdygtige gulve.

Vi kører ud fra Ballerup og til de omkringliggende byer som Roskilde og til København – og vi kommer også gerne ud og klarer slibning af gulv hos dig!

Flotte resultater – hver gang

Hos MK Gulvservice ved vi, at et gulv kræver de rigtige behandlinger, hvis det skal fortsætte med at være rart at gå på og flot at se på. Derfor er det også nødvendigt med både god tid og dygtige håndværkere, hvis slibning af gulv skal laves rigtigt i første hug.

Bestiller du os til gulvafslibning, kommer vi ud og tager et kig på dine gulve, før vi lægger en plan. Måske er det nødvendigt, at gulvene får en ekstra gang, eller måske er der behov for, at vi retter skævheder ud undervejs.

Du er selvfølgelig informeret om, hvad der skal til ved din gulvslibning, før vi er tilfredse med det endelige resultat.

Sådan foregår en gulvafslibning

Gulvslibning og de efterfølgende behandlinger afhænger af typen af gulv, og det er vi eksperter i. Vi begynder med at vurdere, hvor mange gange gulvet skal slibes, og om der er gamle rester af f.eks. olie eller lak, der skal fjernes.

Først tager vi mest muligt med vores professionelle maskiner til gulvslibning. Bagefter sliber vi kanterne ind langs væggen, så det bliver helt ensartet. Den afsluttende gulvafslibning foregår med træet, så du får et pænt resultat, når vi efterbehandler gulvet.

Til sidst giver vi gulvet en polering eller behandling med enten lak, lud, olie eller andet, der passer til gulvet og dine ønsker til det endelige udseende.

Hør mere om slibning af gulv her

Ræk ud i dag, hvis vi skal klare slibning af gulv for dig. Vi kan både kontaktes via telefon og mail. Vi glæder os til at foretage din gulvslibning! Du er også velkommen til at høre mere om vores gulvafhøvling.

​Få et GRATIS tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

 
 
 
 
 
 
Billede af opgaven
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt

Mk Gulvservice​

CVR: 43486616

 

Telefon: 50 52 54 95

E-mail: info@mkgulvservice.dk

Brug for en kyndig specialist?

Bestil service nu!

50 52 54 95

Copyright © 2022 Mk Gulvservice. Alle rettigheder forbeholdes.